Loading...
У 2010 році була створена циклова комісія Готельно-ресторанної справи та Харчових технологій, робота якої була спрямована на фахову підготовку спеціалістів в сфері обслуговування.
Циклова комісія – це команда однодумців, фахівців, патріотів своєї спеціальності. Це постійне удосконалення педагогічних та професійних навичок.
ГОЛОВНА МЕТА РОБОТИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ – забезпечення якісної підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології».
Високий рівень підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології» забезпечує колектив кваліфікованих педагогів: Зубко Н.П., Погорілець Р.Б., Брух О.О., Фера О.С., Літвінова О.С., Скубій О.М., Шура О.М.
Діяльність циклової комісії зосереджена на:
- ефективному використанні навчально-виховного процесу на основі використання сучасних інноваційних технологій навчання;
- підготовці навчально-методичних видань, які допоможуть здобувачам освіти в оволодінні знаннями в галузі готельного бізнесу;
- проведення «круглих столів», «семінарів», ділових ігор, диспутів;
- організації та проведенні навчальних та пізнавально-виховних екскурсій.
Методична проблема, над якою працює циклова комісія: впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентноздатного спеціаліста на ринку праці.
Основні завдання циклової комісії:
- Забезпечити програмне засвоєння здобувачами освіти навчальних дисциплін ;
- Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів; виховувати навички самостійної роботи з метою розвитку потреб у самоосвіті;
- Створити оптимальні умови для широкого впровадження інтерактивних технологій в навчальний процес коледжу та особистісний фаховий і навчальний простір викладачів.
- Активізувати пізнавальну та науково-пошукову діяльність студентів через впровадження інтерактивних технологій.
- Залучати студентів до дослідницької роботи у рамках науково-практичних конференцій та семінарів.
- Підвищувати професійний рівень викладачів шляхом застосування новітніх технологій.
- Підтримувати зв’язок з фахівцями підприємства з метою якісного проведення технологічної практики.
Перелік навчальних дисциплін, які викладаються цикловою комісією готельно-ресторанної справи та харчових технологій: