Loading...

Студенти ознайомились із процедурою і правилами зустрічі гостей, сутністю і видами трансферу, умовами розміщення і готельними тарифами. А також якісним обслуговуванням офіціантами, зустріччю і розміщенням гостей у торговельній залі, подачею страв і закусок, розрахунком з відвідувачами, ознайомилися, як здійснюється основний технологічний процес реєстрації  гостей.

З метою вивчення номерного фонду закладів розміщення, в рамках вивчення дисципліни «Організація обслуговування в готелях», для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», групи ГРС-10, під керівництвом викладача Руслани Погорілець,  проведено заняття-лекцію на тему: «Вивчення номерного фонду готелю»  на базі готельно-ресторанного комплексу «Едем».

Здобувачі освіти дізнались про історію створення та особливості функціонування готелю, його структуру, основні напрями розвитку, особливості роботи, готельні стандарти, оглянули номерний фонд готелю, ознайомилися з принципами роботи готелю та конкурентними перевагами на ринку готельних послуг, професійними компетентностями персоналу, інноваціями в бізнесі.

Організовано та проведено лекцію з навчальної дисципліни «Барна справа» у кафе «Мартуся», для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», гр. ГРС-10 на тему: «Складання меню, карти напоїв для барів різних типів і класів».

Під час лекції здобувачі освіти ознайомилися з видами меню, порядком запису страв у меню, вимогами до його оформлення, факторами, на які необхідно зважати під час складання меню, спеціальними картами, порядком запису у спеціальній карті пива, кави, коктейлів складання меню, карти напоїв для барів різних типів і класів.

30.06.2023 відбувся кваліфікаційний іспит на отримання робітничих професій бармена, офіціанта, покоївки здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", групи ГРС-10 на базі практики - рекреаційному комплексі Emily Resort.

 

Здобувачі освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» пройшли технологічну практику у рекреаційному комплексі Emily Resort. Група- ГРС-10.

 

Проходження технологічної практики у готелі «Мaestral»

 

Проходження технологічної практики  у ПАБ «Unitas PUB»

 

Проходження практики  у ресторані «Кумпель»

 

Проходження технологічної практики у ресторані «Майоран»

 

 

Викладачами циклової комісії Готельно-ресторанної справи та харчових технологій Русланою Погорілець та Оксаною Ферою для здобувачів освіти ОПП Готельно-ресторанна справа на базі ГРК "На озері" проведено практичні заняття з дисциплін "Барна справа", "Організація обслуговування в ЗРГ".

Тема: "Виготовлення безалкогольних та алкогольних коктейлів", "Вивчення меню ЗРГ".

Під час проведення практичних занять кожен із здобувачів освіти мав можливість виготовити коктейлі, а саме: " Блакитна Лагуна", "Текіла Санрайз", "Піна Колада", "Мілк Шейк" та інші а також ознайомитись із меню даного ЗРГ, порядком подачі страв.

У здобувачів освіти залишились незабутні враження від проведених практичних занять.

Викладачі Циклової комісії, здобувачі освіти дякують адміністрації даного закладу за можливість проведення даного заняття.

 

 

В рамках співпраці Львівського торговельно-економічного університету та Львівського кооперативного фахового коледжу економіки і права проведено практичне заняття для здобувачів освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" з освітньої компоненти "Кухня народів світу" на тему: "Особливості кухонь народів Франції".

Здобувачі освіти ознайомилися з технологією приготування французької страви- Кіш Лорен та мали можливість  особисто її приготувати.

 

В межах співпраці зі стейкхолдерами для студентів 2-3 курсів ОПП «Готельно-ресторанна справа» було проведено навчальну екскурсію з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства» (викладач Руслана ПОГОРІЛЕЦЬ), «Організація обслуговування в туристичних комплексах» (викладач Оксана ФЕРА) на базі готелю «ДНІСТЕР».

У практичних умовах студенти побачили та оцінили  роботу обслуговуючого персоналу. Адміністратор готелю розповіла про особливості готелю, ознайомила з устаткуванням, що забезпечує роботу готельного господарства, продемонструвала матеріально-технічну базу і додаткові послуги, що надає готель.

 Студенти змогли ставити будь-які запитання та отримувати вичерпні відповіді.

Щиро вдячні адміністрації готелю «Дністер» за теплий прийом, компетентні та грунтовні відповіді на запитання студентів!

З метою вивчення видів устаткування ЗРГ та організацією обслуговування в них, викладачами Оксаною ШУРОЮ та Оксаною ФЕРОЮ, для здобувачів освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" з дисциплін "Устаткування ЗРГ" та "Організація обслуговування в ЗРГ" , "Організація обслуговування в туристичних комплексах та готелях", проведено навчальну лекцію у готель "Леополіс" м.Львів.

Здобувачі освіти набули необхідних знань та навиків, пов'язаних з організацією обслуговування гостей у готелі,  механізацією та удосконаленням технологічних процесів приготування продуктів  у закладах ресторанного господарства, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом устаткування.

 

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація обслуговування в готелях» для здобувачів освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа», груп ГРС-10,  ГРС-11, викладачами Русланою Погорілець та Оксаною Ферою проведено практичне заняття на тему: «Технологічний цикл обслуговування гостей у готелі» на базі готелю «Супутник».

Здобувачі освіти мали можливість закріпити теоретичні знання, ознайомитися з МТБ  готелю, довідатися про всі деталі основних технологічних циклів.