Loading...

Тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін

19 .05 .2023
Тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін

Проведення тижня  соціально-гуманітарних дисциплін  став дієвою формою організації навчання, виховання, реалізації творчого потенціалу студентів.  Викладачами   було  організовано  ряд  пізнавальних, навчальних і виховних заходів.

Цікавою  формою  роботи  викладачів циклу  була   презентація   студентських  робіт  присвячена до Дня пам’яті та примирення, яка розкрила творчі можливості  її  учасників.

З метою виявлення обдарованих і талановитих студентів, розвитку пізнавальних інтересів здобувачів  освіти  в рамках  тижня  була  проведена предметна  олімпіади з історії України. Переможцями стали: І місце - Ільченко Марта (ПВ(н)-12), ІІ місце – Перун Христина (ІПЗ-12), ІІІ місце – Щербай Ольга (ПВ(н)-22).

В  рамках  тижня  циклової  комісії було проведено відкрите інтегроване заняття викладачами Наталією Мозолою та Людмилою Підлужною на тему «Окупаційні режими в Україні» в Національному музеї-меморіалі окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

 

11 травня викладачі Мозола Н., Ільчишин М., Підлужна Л. провели студентську науково-пошукову конференцію «Реалії воєнного часу: минуле та сьогодення». Учасниками були не тільки здобувачі освіти, а також учні шкіл №95 і 72, які  поділились результатами досліджень та обговорили сучасні проблеми історії  України.

 

 

Приємним і позитивним підсумком тижня соціально-гуманітарних дисциплін  стала перемога студентки І курсу  освітньо-професійної програми Право Ільченко Марти на ХХХ обласній олімпіаді з історії України.