Loading...

Тиждень спеціальності Готельно-ресторанна справа

29 .04 .2024
Тиждень спеціальності Готельно-ресторанна справа
В рамках проведення Тижня спеціальності "Готельно-ресторанна справа" викладачами циклової комісії для студентів освітньо - професійної програми "Готельно-ресторанна справа" було організовано зустріч з Оксаною Осипчук, менеджером з управління персоналом готелю Леополіс.
Під час зустрічі студенти ознайомилися з діяльністю компанії, її цінностями, особливостями стажування, вакансіями та отримали пропозиції працевлаштування.
Здобувачі освіти були активними, дискутували, задавали запитання та активно брали участь в обговоренні питань.
Захід був дуже цікавий та інформативний.
 
Цикловою комісією готельно-ресторанної справи проведено студентську науково-практичну конференцію на тему: "Реалії та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні", на якій зі своїми роботами виступили студенти-науковці І, ІІ і ІІІ курсів ОПП "Готельно-ресторанна справа".
Конференція була направлена на підтримку і розвиток пошукової  діяльності студентів, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей студентів, формування у них зацікавленості до науково-дослідницької роботи, навиків публічного виступу, вміння захищати свої наукові
Теми доповідей були актуальними, змістовними та супроводжувались цікавими презентаціями.
 
25 квітня 2024р. з освітньої компоненти "Організація готельного рбслуговування" викладачем Русланою Погорілець у групі ГРС-12 проведено відкрите практичне заняття на тему: "Особливості діяльності готельних служб" на базі готелю «Citi in».
Здобувачі освіти отримали професійні компетентності у сфері готельного господарства, набули практичних вмінь та навичок роботи у службах і відділах готельних комплексів, навчились правильно організовувати роботу персоналу готелю, набули практичних навичок визначення кваліфікаційниз вимог та посадових обовязків працівників готелю.
Щиро дякуємо керівництву готелю «Citi IN» за надану можливість проведення цікавого, актуального практичного заняття на підприємстві!

 
25 квітня викладачем Оксаною Ферою для здобувачів освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" проведено відкрите заняття на тему: "Характеристика методів і форм обслуговування" в закладах ресторанного господарства з дисципліни "Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства" у групі ГРС-12 на базі готелю "Святослав".
Мета заняття: Сформувати практичні уміння і навички обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства.
Щиро дякуємо керівництву готелю «Cвятослав» за надану можливість проведення цікавого, актуального заняття на підприємстві!
 
Одним із запланованих і проведених заходів Тижня спеціальності "Готельно-ресторанна справа" - майстер клас із сервірування тематичного столу, складання серветок різними способами, який провели здобувачі освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа", гр.ГРС-12.