Loading...

Практичне заняття на тему: "Відпрацювання техніки обслуговування гостей стравами, закусками, десертами, напоями у барі"

05 .02 .2025
Практичне заняття на тему: "Відпрацювання техніки обслуговування гостей стравами, закусками, десертами, напоями у барі"
  5.02.2025р з освітньої компоненти "Барна справа" проведено практичне заняття на тему: "Відпрацювання техніки обслуговування гостей стравами, закусками, десертами, напоями у барі".
Під час практичного заняття, здобувачі освіти мали можливість відпрацювати способи подачі страв та закусок з відповідним дотриманням правил їх подачі та набули практичних навиків у обслуговуванні гостей.
  Важливо відзначити, що практичні заняття з "Барної справи" допомагають студентам отримати цінний досвід та вміння, які знадобляться їм у подальшій професійній діяльності. Навички роботи за барною стійкою є не лише важливою частиною готельно- ресторанного бізнесу, а й відкривають нові перспективи для кар'єрного зростання та розвитку
  Даний практичний курс сприяє формуванню компетентних та кваліфікованих фахівців, готових до викликів сучасної гастрономічної індустрії.