Loading...
Студенти групи ГРС-12 успішно засвоїли теоретичний матеріал та відпрацювали практичні навички з технології приготування супів на прикладі традиційної угорської страви - бограчу.
Під час заняття студенти ознайомились з історією та особливостями бограчу, його рецептурою та технологією приготування. Були розглянуті різні варіанти приготування страви, зокрема, використання різних видів м'яса, овочів та спецій.
Студенти самостійно здійснювали всі етапи приготування бограчу:
Під час практичного заняття студенти мали змогу:
Заняття пройшло успішно, студенти продемонстрували високий рівень знань та практичних навичок. Результати роботи були позитивно оцінені викладачем циклової комісії готельно -ресторанної справи та харчових технологій – Оксаною Михайлівною ШУРОЮ.