Loading...

Заняття з дисципліни "Технологія продукції закладів ресторанного господарства"

22 .09 .2024

 Сьогодні ми поринули у світ м'ясних страв та навчилися готувати неперевершений курячий шашлик з групою ГРС-12 під керівництвом викладача - Оксани ШУРИ.

 Під керівництвом досвідченого викладача студенти освоїли всі етапи створення цієї популярної страви:

  •  Вибір м'яса: дізналися, як правильно обрати куряче філе для шашлику, щоб воно було ніжним та соковитим.
  •   marin Маринування: навчилися готувати ароматний маринад, який надасть м'ясу неповторний смак та зробить його ще м'якшим.
  • Нанизування на шампури: освоїли техніку правильного нанизування м'яса на шампури, щоб воно рівномірно просмажилося.️
  •  Смаження: дізналися, як контролювати температуру та час смаження, щоб шашлик вийшов соковитим та з апетитною скоринкою.

   Кожен студент мав можливість самостійно замаринувати м'ясо, нанизати його на шампури та посмажити під наглядом викладача.

   Хочете також навчитися готувати смачний курячий шашлик? Слідкуйте за нашими новинами та долучайтеся до наших занять!