Loading...

Заняття з дисципліни "Технологія продукції закладів ресторанного господарства"

01 .10 .2024
  Відкриваємо секрети здорового харчування: як приготувати смачний та корисний булгур з грибами та овочами!
  На практичному занятті з дисципліни "Технологія продукції закладів ресторанного господарства" здобувачі освіти групи ГРС-12 досліджували технологію приготування круп та макаронних виробів.
   Особливу увагу приділили булгуру - корисній та поживній крупі, яка стає все більш популярною в сучасному світі.
  Студенти навчилися готувати булгур з грибами та овочами - страву, яка поєднує в собі безліч корисних властивостей та чудовий смак. Під керівництвом досвідченого викладача - Оксани ШУРИ
   Слідкуйте за нашими новинами та долучайтеся до наших занять!