Loading...

Мистецтво приготування закусок та холодних страв

06 .11 .2024

Хочемо поділитися з вами враженнями від сьогоднішнього заняття з дисципліни "Технологія продукції закладів ресторанного господарства", яке було повністю присвячене мистецтву приготування закусок та холодних страв у групі ГРС-12 під керівництвои викладача - Оксани ШУРИ

Що робили здобувачі освіти?

  • Ознайомилися з історією виникнення закусок та їх значенням в ресторанному бізнесі.
  • Вивчили класифікацію закусок та холодних страв за різними ознаками.
  • Опанували технологію приготування салату "Цезар"
  • Навчилися правильно оформлювати та подавати закуски, враховуючи естетичні та гастрономічні вимоги.

Теоретична частина

  • Розглянули особливості використання різних продуктів для приготування закусок.
  • Вивчили правила поєднання смаків та кольорів для створення гармонійних композицій.
  • Ознайомилися з сучасними тенденціями в оформленні та подачі закусок.

Практична частина

  • Під керівництвом досвідченого викладача  готували салат "Цезар"
  • Кожен мав можливість проявити свою креативність та фантазію, створюючи власні кулінарні шедеври.

Результат

  • Сьогоднішнє заняття було не тільки цікавим, але й дуже корисним.
  • Здобувачі освіти отримали цінні знання та практичні навички, які допоможуть їм стати справжніми професіоналами ресторанної справи.