Loading...

Техніка обслуговування під час подавання холодних страв та закусок

26 .02 .2025
  Наші студенти групи ГРС-13  занурилися у світ ресторанного сервісу, разом з викладачем –Андрієм ільчишиним, вивчаючи правила подавання холодних страв та закусок. Вони дізналися, як правильно вибирати посуд, дотримуватися температурного режиму та створювати естетичну презентацію. Кожен крок – це важлива частина навчання, яка допоможе їм стати справжніми професіоналами!
    Викладач розповів про основні правила подавання холодних страв та закусок, включаючи:
  • Температурний режим подавання.
  • Вибір посуду та столових приборів.
  • Послідовність подавання страв.
  • Правила сервірування столу.
  • Студенти відпрацьовували навички подавання холодних страв та закусок, використовуючи різні види посуду та столових приборів.
  • Викладач демонстрував правильні техніки подавання та сервірування.
  • Студенти працювали в парах, виконуючи роль офіціанта та гостя.
  • Відпрацьовували сервірування столу.