Loading...
Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права
067 310 13 62
032 233-31-35
м. Львів, вул.Клепарівська 11
lvivccej@gmail.com
Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права
Про коледж
Історична довідка
Адміністрація
Спеціальності
Циклові комісії
Матеріально-технічна база
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Правила поведінки здобувачів освіти в закладі освіти
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування)
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування)
Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість надання та оплати
Кошторис закладу освіти
Фінансовий звіт про надходження та використання всіх отриманих коштів
Новини
Випускники
Щорічний звіт керівника про реалізацію стратегії розвитку закладу фахової передвищої освіти
Публічна інформація
Статут
Стратегія
Ліцензії та сертифікати
Нормативно-правова база
Освітньо-професійні програми
Акредитація
Моніторинг якості освіти
Кадровий склад , згідно з ліцензійними умовами
Структура та органи управління
Інформація про ліцензійний обсяг закладу фахової передвищої освіти за кожною спеціальністю
Наявність гуртожитків та вільних місць у них, розмір оплати та проживання
Мова (мови) освітнього процесу
Наявність вакантних посад
Річний звіт про діяльність закладу освіти
Вступнику
Наші спеціальності
Вступ 2025
Оголошення про прийом
Підготовчі курси
Дні гостинності
Терміни подання документів
Додатковий набір
Перелік документів
Реєстрація електронних кабінетів
Конкурсні предмети
Правила прийому
Вартість навчання
Програми вступних випробувань
Розклад консультацій та вступних випробувань
Рейтингові списки
Накази про зарахування
Архів
Нормативні документи
Ліцензії
Сертифікати про акредитацію
Положення
Приймальна комісія
Важливі повідомлення
Заходи з організації освітнього процесу циклових комісій
Циклова комісія підприємництва та біржової діяльності
Циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності
Циклова комісія соціально - гуманітарних дисциплін
Циклова комісія загальноосвітніх дисциплін
Циклова комісія правознавчих дисциплін
Циклова комісія готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Циклова комісія інформатики та інженерії програмного забезпечення
Викладачу
Навчально-методичний комплекс дисципліни
Нормативні документи в галузі освіти
Атестація педагогічних працівників
Методична рада
Педагогічний практикум інноваційної освіти
Студенту
Розклад занять
Розклад замін
Розклад проведення екзаменаційної сесії
Графік організації освітнього процесу
Електронна бібліотека
Каталог вибіркових освітніх компонент
Студентське самоврядування
Гуртки
Практичне навчання
Циклова комісія підприємництва та біржової діяльності
Циклова комісія готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Циклова комісія правознавчих дисциплін
Циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності
Циклова комісія інформатики та інженерії програмного забезпечення
Банк даних працедавців
Підрозділ сприяння працевлаштуванню випускників
Виховний простір
Виховна робота
Цивільний захист
Правила безпеки
Стоп - булінг!
Контакти
Новини
Техніка обслуговування під час подавання холодних страв та закусок
26 .02 .2025
Наші студенти групи ГРС-13 занурилися у світ ресторанного сервісу, разом з викладачем –Андрієм ільчишиним, вивчаючи правила подавання холодних страв та закусок. Вони дізналися, як правильно вибирати посуд, дотримуватися температурного режиму та створювати естетичну презентацію. Кожен крок – це важлива частина навчання, яка допоможе їм стати справжніми професіоналами!
Викладач розповів про основні правила подавання холодних страв та закусок, включаючи:
Температурний режим подавання.
Вибір посуду та столових приборів.
Послідовність подавання страв.
Правила сервірування столу.
Студенти відпрацьовували навички подавання холодних страв та закусок, використовуючи різні види посуду та столових приборів.
Викладач демонстрував правильні техніки подавання та сервірування.
Студенти працювали в парах, виконуючи роль офіціанта та гостя.
Відпрацьовували сервірування столу.